sunnuntai 14. elokuuta 2011

Vessataidetta

Mökin huussin seinät oli tapetoitu pankkien säästämistä suosittelevilla julisteilla. Ihan kivoja kuvia, varsinkin ne 80-luvun permanenttikiharat ja collegevaatteet... mutta nostalgisista fiiliksistä huolimatta revin ne alas ja tuikkasin saunan uuniin. Alta paljastuivat (kauniit) harmaat lautaseinät, joille olisi kiva laittaa jotakin uutta tuijotettavaa. Jotakin mihin ajan hammas ei pure, jotakin jolla olisi merkitystä. Sitten sen keksin: tänne sijoitetaan miun ja poikien keräämät sydämenmuotoiset kivet. Pienimmät kehystettyinä ja suuremmat hyllyille.
Kehyksiä miulla on aina jemmassa: Nämä neljä pikkutaulua ostin Joensuun Valintakirppikseltä eurolla. Kuvat irti, kevyt hionta hiekkapaperilla ja maalia pintaan. Taustaksi liimasin palan vaaleaa tapettia ja lopuksi sydänkivet keskelle pieniä tauluja. Ja sitten vaan vessan seinälle!

Kirppareilta ostan usein tauluja. Joskus olen ostanut 5 tismalleen samanlaista taulua kerralla! Juu-u! Miksi? No siksi, kun ostan tauluja niiden kehysten takia. Ja kehysten värikin saa olla mikä vaan, kunhan kehykset ovat kunnollista puuta ja listan profiili on mieleinen. Ja hinta halpa. Ne voi tarpeen tullen muokata mieleisekseen.
Nyt tuli sitten tämmönen tarve... vessataulujen tarve.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipahan taas hyvä idea itsellekin käytettäväksi! Mulla ei tuo mielikuvitus ole niin kovinkaan loistava, joten näistä saa hyviä vinkkejä. Kirpputorillakin menen vaan eteenpäin, kun en keksi mitään jännää tuunattavaa!
Minna

Yöttö kirjoitti...

Miulla tuota mielikuvitusta on vähän liikaakin. Äiti olisi varmasti ollut hyvillään, jos en pienenä tyttönä olisi kuvitellut ihan niin paljon mörköjä ja muita pelottavuuksia. Vai muka pienenä... ;) Onneksi miulla on mies ja sisko, jotka on vakaita kuin peruskalliot, järki-ihmisiä, jotka palauttavat tämmösen turhanmietiskelijän aina tukevalle maan kamaralle <3

Salla kirjoitti...

Jälleen kerran mielettömän ihana tuunaus!! Ja enpä miekään oo tajunnu katella tauluja sillä silmällä... Mut jatkossa kattelen!

Maiju kirjoitti...

<3

Ihanan näköistä!

larppa aliisa kirjoitti...

vessatarpeet voivat siis jatkossa olla kauneudenkatselutarpeitakin. ihanat!!!